Samla dina krediter hos Zensum

Allteftersom livet går sin gilla gång är det lätt hänt att smålån och krediter som från början verkade som en förträfflig idé, numera blir en snöbollseffekt och då det krävs mer och mer pengar för att betala av dem, samtidigt som nya lånebehov kommer upp till ytan. Resultatet har en tendens att bli detsamma – du sitter med höga kostnader och olika betalningsdatum som orsakar både sprickor i ekonomin och huvudbry, rent generellt. Alla dessa krediter gör också att din kreditvärdighet dalar och att dina chanser till framtida lån slås i spillror. Men det finns en lösning på problemet och det har Zensum tagit fasta på. Genom att samla dina krediter och dyra smålån hos Zensum, får du bara ett månadsbelopp att hålla reda på och den ränta som fastställs kommer garanterat bli mer gynnande för dig än de olika räntorna du var tvungen att stå för tidigare.

Zensum samlingslån

Hos Zensum blir krediterna ett minne blott. I och med möjligheten att ansöka om ett samlingslån där du löser samtliga av dina tidigare smålån, står du kvar med endast ett lån – hos en långivare. Slut på bekymmer att erinra dig om vilka långivare som ska ha sina pengar varje månad! Zensum som är en toppklassig låneförmedlare med ca 20 samarbetspartners, låter din ansökan granskas för att sedan ge dig olika lånebesked om det samlingslån som passar dig och din ekonomi bäst. Tillsammans med en handläggare går du igenom alla offerter som kommer in till följd av din ifyllda ansökan, för att sedan välja ut den långivare som anses ha de mest generösa villkoren.

Ett lån ser alltid bättre ut än flera och med Zensum samlingslån, bättrar du på din kreditvärdighet och ansvarsfullhet avsevärt i andra bankers ögon. Det belopp du kan låna börjar vid 20 000 kronor och landar på högst 600 000 kronor, vilket är ett rejält lånespann. Med detta spann följer också en flexibel löptid där du kan välja att återbetala inom 1 år och vidare upp till max 15 år. Räntan ligger mellan 3,45% och 29,06% och den effektiva räntan på 33,23%, som mest. Vi sammanfattar lånet i sin helhet.

  • Låna 20 000 – 600 000 kronor
  • Betala av mellan 1 och 15 år
  • Välj mellan 20 olika långivare

Blir du godkänd för ett samlingslån?

De villkor som samlingslånet avser är följande.

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du är folkbokförd i Sverige med svensk, fast adress
  • Din årsinkomst understiger inte 120 000 kronor
  • Du har ingen skuld hos Kronofogden sedan minst 6 månader tillbaka
  • Du är fast anställd eller har en pension

Ansökningsprocessen

Om du vill samla alla dina krediter hos Zensum med ett samlingslån, ansöker du antingen via deras hemsida vid räknesnurran, alternativt per telefon där du får hjälp från början till slut. Oavsett vilken metod du använder dig av, kommer du sedan tilldelas en handläggare som kommer att fungera som din kontaktperson under hela din tid som kund hos Zensum. Denna person och du själv kommer att gå igenom alla bud från de olika långivarna som Zensum samarbetar med.

När din ansökan är ifylld och dina uppgifter finns på plats, kommer din ansökan att rullas vidare till de olika långivarna. Samtidigt kommer en enda kreditupplysning tas på dig, via Upplysningscentralen där det avgörs om du är kreditvärdig nog samt vilken ränta och löptid som du kan räkna med. Även beloppet du ansökt om kan komma att justeras, ifall en långivare tycker att det belopp du valt kanske inte går hand i hand med din betalningsförmåga.

När du sedan väljer den långivare du anser ha de bästa villkoren för dig och din situation, kan du kika in på ditt bankkonto inom 1-2 bankdagar, då detta är tiden som gäller innan pengarna blir synliga. Sedan kan du gnugga dina händer över att dina gamla krediter flyger all världens väg.

En månadskostnad – ett lån

Du samlar dina krediter och smålån i ett enda lån som du varje månad amorterar på. Vidare, slipper du flera månadsinbetalningar och extra kostnader som dessa medför. Med samlingslånet betalar din in en förutbestämd summa som figurerar i avtalet när du signerar låneerbjudandet, samt på den faktura som skickas ut till dig. Den förutbestämda summan kan du redan se när du ansöker, då varje lånebelopp avser en viss månadskostnad. Glädjen är att du slipper otrevliga överraskningar och det faktum att du ställs inför situationer när du har lite pengar kvar i slutet på varje månad.

Den kontaktperson som Zensum ger dig kommer att diskutera igenom samtliga offerter med dig innan du skriver på någonting överhuvudtaget. Detta för att din ekonomi ska påverkas så lite som möjligt, trots att du står med ett lån att betala av på. Med ett samlingslån hos Zensum får du bättre kontroll, helt enkelt.

Sjysta villkor från Zensums samarbetspartners

De 20 bankerna och långivare som står till förfogande hos Zensum har valts ut som samarbetspartners av en anledning. De är i allmänhet kända för att ge sjysta villkor till sina kunder och att ge folk med en aning lägre kreditvärdighet chansen att kunna ta lån, de också. Du behöver således inte oroa dig över att du kommer att drabbas av dolda avgifter eller annat lurendrejeri som krånglar till det för dig. Både Zensum och Zensums partners är där för att hjälpa dig skapa en stabilitet i din ekonomi och samtidigt fungera som en hjälp på traven när du vill unna dig något i livet – oavsett om det må vara ett samlingslån eller ett privatlån för olika ändamål.

Säkra ditt lån med en trygghetsförsäkring

Zensum erbjuder inte bara ett samlingslån – detta lån kan behöva en försäkring ifall du skulle drabbas av oförutsedda händelser. Du kanske kan bli arbetslös eller råka ut för en olycka eller sjukdom och för att säkra din återbetalning varje månad, trots att din ekonomi får sig en törn, finns Zensum trygghetsförsäkring som ett säkert kort. Du kan då välja ett ersättningsbelopp mellan 1000 och 8000 kronor i månaden under 12 månader och kostnaden för försäkringen uppgår till 5,95% av detta belopp. Försäkringsgivaren är AXA men du tecknar försäkringen via Zensum.